Miracle Buddyshop ApS

Overflytning til Office 365 forløb uden problemer for Miracle Buddyshop

Miracle Buddyshop stod over for et skifte til Office 365 hos alle organisationens bruger i Danmark og UK.

57 licenser skulle oprettes på både Mac og PC, og der skulle foretages migrering af mails, kalendere og kontakter fra Google-Apps. En opgave der kunne have forårsaget store gener for Miracle Buddyshops medarbejdere, men som ITBC fik løst problemfrit for alle involverede parter. 

- Det var egentlig lidt af et tilfælde, at ITBC fik opgaven med vores overflytning til Office 365. Vi havde et møde med deres medarbejder vedrørende en NAV-løsning, og så fik jeg nævnt, at vi stod med den her opgave.

- De greb hurtigt bolden, og introducerede os for en rigtig dygtig medarbejder, der udarbejdede en detaljeret tidsplan for forløbet.

- Tilgangen til opgaven var upåklagelig, og de udviste stor tålmodighed, når vi internt afveg fra planen. Derudover formåede de at holde vores medarbejdere løbende orienterede, og sørgede for, at der ikke gik vigtig information eller mailkorrespondance tabt undervejs. ITBC har håndteret alle elementer professionelt, og de har været imødekommende, informative og hjælpsomme under hele forløbet.

- Vi kunne simpelthen lægge alt ansvaret over på dem, og så fik de det til at køre.

Michelle Mark, Business Manager, Miracle Buddyshop